Tuesday, September 8

7th September 2009, Monday

Today 19th Ramadhan. 10 days to go for Syawal, 30 days to go for PMR.

Today tak bangun sahur. Pkol 7am, ayah kejut. Tnye nak g tusyen ke tak. Gila malas-saket kepala nak bangun. Okay, pegi lahhh.

Naek kete, sampai rumah mak long. Salam ayah n abang, masuk. Borak-borak ngn mak long, maen msg ngn asyraf barry n afiq, tgk tv, blaja. 
Dah pkol 1. In free-hair, aku gerak rumah syiera. Chat-play-laugh, then gerak tusyen ngn syiera. I wear selendang that time. Otw tu, rmai tgk kitorg. Aku pelik jeaaa. Pegi kedai jap, then jalan-jalan sampai tusyen. Tak de org. 
Tggu org. Then sampai lah anis, zaf, dhiya, habib, zerah, nabilla. Belajar, ustaz Affendi cite pasal NAFSU, n SUMPAH, borak-chat-gelak, balik. 
Smbil tunggu, chat-gelak. Adi, maaflah, maria TERcerita pasal Adi. Okay mak dhiya amek, balek rumah syiera. Aku bwt mistake dlm kete dhiya. Diorg gelakkan aku. Ngehhh. 
Jalan-jalan, sampai rumah syiera. Tgk tv-chat-gelak-sedih. Then abg aku msg suruh aku tggu kat rumah mak long. 
In free-hair, aku gerak. Otw jalan, smue nk tgk aku. Tak tahu asal. Sampai rumah mak long, ade abg naim. Then tgk kred tggl sikit, klua pegi topup. 
Org tgk aku lagi. Balik dr topup, org tgk aku lagi. Haihhh. 
Smpy rumah mak long aku, pegi golek-golek dpn tv. Saket kpale pulak. Perghhh, tak nak sakit lagi. Then abg naim nak pegi rumah che ha, aku just say goodbye. 
Buka channel 303, KBS World. Ade group KARA. Tgh gelak-gelak-gelak, abg aku datang pulak. Okay naek moto. Stop kat grand union, abg aku bli top up. Naek moto, gerak balek.....

Time ni abang aku bawak gila lajuuuu. Dah la helmet yg dia bagi aku pakai tu macam, heshh campak dalam laut lagi bagus. Deyhhhh. Punya lah aku separuh-MELAYANG lawan angin. Rambut aku takyah cerita lah. Haihhh. Okay sampai rumah. Legaaaaaaa. Cam baru harung angin daripada kelajuan kipas tahap 100.

Org yang paling laju carry aku guna moto ialah TAUFIQ MUTTAQEIN BIN AHMAD -.-