Sunday, September 27

open house :)

yahhh today i've attended fikri's open house:D

bangun gila lambat, pukul 10am. haaa mandi lah. pick a pink-baju kurung, pegi gosok. time tuh pkai tube n sluar jeh. then breakfast. dah tu, naek bilik. tgk bru pkol 11am. haaa buat lah excercise smue. dah pkol 12. get ready, rebond rmbut, smue lah. pkol 12.30 gerak. ayah aku plak buat hal. haaa tak kesah lah, gerak g serdang. pkol 1pm bru smpy. lmbt 10min.

okay, kat rumah fareha. ade amal, and nina. nmpk kucing ni. OMG cute gila kucing tu. dia main pusing2 dgn fairy's stick tu lah. hahaha aku buat kucing tu gila pening. HAHAHAAH :DD yg gila babun lawak kucing tu jalan senget. yeahh dah pening enn. aku nk amal gelak gila-gila lah. haha ;DD borak-borak-borak. mcm2 la ktorg gossip. hehe :) hujan lak en, ayh aku msg kte cmne nk pegi nnt. haaa aku srh lah ayh aku hntrkn bcs dia dlm area serdang. jalan smpy terlajak. haha ;D

okay, dah smpy infront of fikri's resident. haaa we're the earliest guest. nmpk paan tgh setting lagi. okay, ktorg chat lah dlu. fikri jemput ktorg mkn. then aku amek lah mknn. fikri pun ddk kt tmpt kitorg tuh. dia amek dlu sate tuh. hahaha ;D makan-makan-makan, gossip-gossip-gossip. nana n kak rofi ad dtg, tp skejap jelah. haha. then ade muhammad, gossip ngn dye lak. haha ;D

nak balik dah. aku dgn muka main-main-tak-tahu-malu, mintak duit raya. haha ;D then tgh cakap-cakap kat dpn tu, muhammad srh bukak sampul. amal pg kat luar, kosong jeah. mse tuh aku tgh call akk aku, then pegi duduk kt kerusi tu btlkan kasut. aku dgr r amal n nina merapu kt dpn tu. fikri ad kt dpn aku, ak kte lah, "kau sje je maenkan kitorg. hahaha" the dia buat muka-yg-dia-selalu-buat tuh. haaa dia pegi lah tuka. kitorg gelak je kt dpn tu.

okay, otw balek rumah fareha. tgh cakap-cakap tuh, yanti hntr msg kt amal esk skola ke tak. haaa aku tak sure lagi. srh tgk surat kt rumah. tgh jalan tu, ayh aku amek kt tepi tuh bcs dah sme2 otw. dah, balik lah rumah. hee ;D

btw fikri, thanks for the open house. aku tak smpt ckp thank you tadi. haha. aku tak smpat rase kuih raye kau, next time kut. haha ;D