Wednesday, September 23

Raya Aidilfitri 2009

okay, i really REALLY thought that this year raya would be boring. ntah pape punye minded aku, gila best kau tahu ;DDD even tak raye kampung at tanjung malim n tak jmpe kazen belah sne. tak pe, lps ni still bleh mlawat n kutip duit raya kat rumah diorg ;DD

brtolak dari rumah kazen pkol 1pagi cmtu, nak elak jam kan. tgk-tgk jam jugak. ngehhh ;(

mse otw, msg lah adi, asyraf barry and others lah. tido. then bgn sahur, kat warung tepi jalan. gila full lah. and waiter dia cam nak kne campak dalam laut. dehh then pagi raya, mcm biase mintak maaf smue. then ade photoshoot by mydearabgs lahh. the most loved picture,









then lepak tgk tv, aku tgk super junior. then pg beraya, balik sambung tgk super junior.

2nd raya, pegi bagan serai, parit gabis. igt nk jmpe kazen, tp dye g jalan-jalan ngn mkcik belah mak dia pulak. tak kesah lah. jmpe uncle and aunt, jalan-jalan kt bendang, main arnab yg diorg bela. then then pegi bli peralatan memancing. petang tu pegi mancing. yahhh i got the first fish, ACCINDENTLY. ade lah sorg llki ni, rambut dia smart siaaa. dia n kwn dia membahan lah kt stu. lantak lahh.

3rd raya, wedding kazen aku. haaa kelam kabut. but still, sweet. aku gila kamera time tu. hahaha ;DD then malam blek selangor. jamm :(

and today, kemas rumah sampai lebam. duhh ;( but still, gila puas hati dgn appearance rumah yg baru ni. hee ;) aku rse belum terlambat nk ucapkn selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin.

i think in my drastic changes make a lot of people unsatisfied with me and maybe make people pissed off. haaa im soo sorry lah, from the bottom of my heart ;) marilah kita bermaaf-maafan ;D

sincerely by maria ameina ahmad ;)