Saturday, October 17

YAY!

ouh yes, OUTING ;DDD

pmr dah habis, jom kita keluar ramai-ramai-ramai eh kawan ;D

haaa tadi g rumah alia, g rumah yasmin, jumpa dia and mcm-mcm lagi lahh :)

kat rumah alia jumpa kawan lama dan jauh, faris aziz. haha ;D
borak-borak-borak, main camera, liyana tarik rambut aku. hahahaha :DD
anis HOT gila, dia pkai shade. WOOOOWWWW :DDD

then pegi opn house sape ntah. jumpa naqib, kamil, najaa, and yg lain lah. borak-borak-borak ;D

then pegi grand, beli barang for open house. haaa gurau-gurau-gurau mcm budak. haha ;DD nmpk mira :)

then opn house rmh yasmin. aku malu-malu. cam siaa je. HEHEHE ;D

then balik jalan kaki, and and ....* tak nak crita lah :)

balik rumah, golek-golek, msg-msg, and and; gelak-gelak tgk Super Junior <33

and just now aku bace blog dhiya. yeah, aku dah miss benda yang gila happy semalam kat rumah liyana nasir. arghh frust je, because abg aku tak leh hantar. hmm bia lah, bnde dah lepas :)

Friday, October 9

9th October 2009

haaa naek bus cm biasa lah. awh, nmpk dia :)
okay, dua seat aku conquer ;D bersila punya luas aku. HAHAHA
bace lah geo jap. scan peta smue. dah pening bce, tido jap -.-

dah smpy skola. hujan wohh. maka aku pun brlari-lari, mncari tmpt berteduh. *DUSH, tumbuk kau ayat. sakai jea ;D

then mcm biase. pegi seven 11, carik bnde utk mngisi perut yg berselera besar ini :)

then study, study and study. exam pulak. dah hbs, klua ;D

pegi makan. wahhh ayam :)

then pg library for the math class. jalan-jalan-jalan. aku bwt lawak ngek, nina hentam aku. AHAHAHAH :D

okay, g library. main-main-main, kne marah ngn librarian. hahahaha gila budak lah kitorg ;DD

dah hbs kls, klua lah. hmmm aku gila worried tataw nk blek ngn spe. aku lepak ngn gp ja. nmpk bas aku. dgn gila RIANG tahap gaban, aku berlari ke bas itu. *GILA keBUDAK-BUDAKan kau maria ;D

haa naik lah en. ad budak kaco aku. borak-borak-borak. nmpk fatin tgh jalan kt tepi tuh. buat muka lawak kat dia. heee suka pulak aku ;D

smpy skola smkss, dia naik :) smbg borak dgn budak tadi tuh. then tido jap. haaa lapar pulak, makan roti coklat yg tggl lagi tiga tuh ;D

turun bas, naik van, balik rumah, makan tido, bagun, online. *bila kau nak study maria? hahaha bagus punya aku ;D

4 paper to go, wish me luck on bahasa arab and sejarah. thank you, i love you kawan-kawan :)

Saturday, October 3

3rd October 2009

today i woke up tiredly. yeah, i had a really bad night yesterday. i've been struggling to escape from that thing. it pushes me, holds me, and almost strangles me. haaa its really scary lah. i hope so that i'll not face it anymore.

then bangun pagi, ad one msg recieved. from adi. haaa bace lah, rply n so on. okay, aku dah break dgn dia. *haaa next story please?

okay, argue lah kat myabghebat jennie, and kat mydearkawan gp. okay, relieved sket.

get ready for open house at rumah pakngah. miss lah jugak bcs raya hari tu tak jumpe dia. haaa dok situ lame gila. chat-laugh-play, smue lah. heee :DD

okay balik rumah, lps pening 1 hour dlm kete, pegi lah tdo. one msg masuk. haaa rply smue lah. kinda sad u know :(