Monday, November 23

22nd November 2009, its Maria’s birthday :)

Yeah, birthday is EVERYBODY’s special big day. Same goes for me. Today I have reach fifteen, tough-fifteen-girl :)

Today I got a free call from Hotlink, a whole day free calls. Thanks a lot Hotlink sayang, kau buat aku even happy today :P

Aku rase nak tergelak gila ouh dpt birthday wish from Rakan Muda. It sounds like this,
“SELAMAT HARI LAHIR. Semoga sihat & ceria. Negara bangga mempunyai  belia seperti anda. Salam Mesra Dato’ Ahmad Shabery Cheek, Menteri Belia & Sukan”
Hati aku suka je dgr ayat “Negara BANGGA mempunyai belia seperti anda” HAHAHAHAHA thanks Malaysia, I Love You <3

Okay turun bawah, buat breakfast. Have a chat with family, and naik bilik balik. Ape lagi, CALLING lah :P

Then turun bawah balik, masak lunch. Tak tahu asal , aku rajin sangat today. Aku diberkati kut, alhamdullillah :)

Then have a luch together, sambil menonton ‘The Biggest Loser’. Cerita tu dah jadi favourite show family aku dah :P

Then sambung calling, then pegi buat cake. My Birthday Cake! *gedik sangat nak buat birthday cake sendiri :P

Then sambung calling, mandi semua, tggu whole family balek. Okay along aku dah balek, potong cake :D *miss akak aku lah, hopefully dia tahu I’m happy on my birthday :D

Then chat kejap, and sambung calling sampai 11.59 pm :P
 _________________________________

And now, the BER-TERIMA-KASIH-SESSION :P

First and foremost, THANK YOU to my beloved family. Thanks because sambut birthday maria, I’ll precious it :D

Today aku call almost all of my friends. And ade jugak some yang tak dapat reach. Yang tu yang sedih tu  -.-
But its okay, now I wanna thank all the people that have cheered my birthday :)


To all my friends yang aku tak dapat call, I am really sorry taw :)
And of course to all the Myspacers and Facebookers who had wished me at the comments nor messages, I will cherish it :D