Saturday, November 14

last day schooling, 13th November 2009

Okay datang sekolah. naik nas pukul 6.30, turun bas pukul 7.00. right away, straight to seven eleven, buy a sardine or tuna bread, makan sambil jalan, masuk skolah. jumpa fatin n hazirah, chat.
surprisingly, aku nampak someone yang aku kenal pakai baju kaler biru. guess what, amal datang pakai baju pengawas. HAHAHAHA seriously lawak gila amalina si-separuh-samseng jadi pengawas :D dia ajak aku pegi bilik ERT, nak bersembunyi jap :P
then aku pegi pulangkan benda yang patut aku pulangkan. hee he is not angry with me. im soo relieved :)
then masuk dewan. like always, kitorangg main. hahaha kitorang memang suka sangat SANGAT main. gelak gelak smue lah. main uno, n dengar lagu semua. pukul-pukul Baki. eheeee best wohh :D
Then sesi tengok video. and and KAROKE. and and DANCING. yeahhh :D
it is close to 12.10 pm, kitorang snapping jap :P
then tunggu mama dhiya amek dia. aunty dah sampai, kitorang meet and greet her. dia senyum je, cute mcm dhiya. like mother like daughter :) *bcs kitoang greet dia mcm tu superstar kot. hahaha :D
then jalan together, pegi rumah sera :)
kitorang tolong kemas rumah, and masak-mask. yeah, aku jumpa bracelet faten :D
then jamuan. ahahaha lawak jea. yet, sweet :)
then aku pegi date dgn myabgsayang. hahahah lawak gila aku terpegang taik. dah lah kaler HIJAU-KEHITAMAN. geli siaaaaaaa :(
then pegi mcD balik, jalan2 lagi dgn my-forever-besties. and bawak skali adek reha, farah :D
then balik rumah reha, cakap-cakap-cakap and online jap until 6.40pm
okay, otw nak pegi smkss. aku dgr bunyi bas yang familiar sgt. BAS AKU!
dah jalan dah time tu. aku pecut 200m, 
ade lah bout 5 boys yang aku tak kenal tego "relax lah, jgn lari". 
kepala hotak kau, aku nak tertinggal bas ni. 
gila lah if aku nak stop :(
erghhh. and THANKS god, aku berjaya naik bas.
terus jalan pegi seat kosong, baring. suumpah penat gila pegi pecut lepas 8 bulan tak memecut. hahahaha :D
yeah, kinda penat when i reached home. tapi precious sgt memories today. eheee hope bleh buat lagi. *tapi tak nak lah kejar bas lagi :


even today is the last day schooling, i think kita semua msti jumpa lagi punya, by this year lah. hahaha :D okay my-forever-besties, take care taw taw :)