Monday, November 16

Sunday,

Tadi aku pegi rumah Asyraf, hantar adk aku pegi jumpa Aqil si kawan dia.
I changed my mind, aku masuk rumah dia jugak. 
Nampak kucingan dia, terus main lah.
Then naek ats, nmpk Megat n Aqil. and say, "OWOOHH"
*Megat kate cute gila. Aku tak faham. Hahaha :P
Okay turun, nmpak Asyraf makan cornflakes dgn susu. 
Gila COMOT :P
Bahan dia kejap,
then main kucing lagi.
After that some other people datang lagi.
Haziq n Syahmi pun datang.
Aku still main kucing.
Then aku bukak buku yg Dato Lat lukis, the Kampung Boy.
I read and read and READ.
Aku nak borak dgn someone,
tapi tapi tak tahu nak borak ape.
Im stuck in boredom.
And then aku teringat there is something important to do,
So mintak diri semua and balik jalan kaki lah.
Kan best if mira ade skali, boleh kecoh sikit. erghhh :(


-----------------------------------------------


Tapi tapi tadi lepas adik aku balik, dia cita bukan maen best aku dengar.
Plus smue gamba yang dia tangkap. eheeee RUGI :(
HAHAHAHA padan muka kau maria, menyesal tak guna dah.
Tak kesah lah, next time kut :)
Dah aku kene buat bnde yg important kot, so let it be lah :D

*to Asyraf : Rumah kau cantik lah, belikan aku satu? hahaha HARAPAN :D