Friday, December 11

11th December 2009 :)

Aku online myspace pukul 12.30 pagi. Agak terkejut, tapi entah lah. Hahahah :D okay, maen msg, reply comment, and post blog and so on lah. Sambil tu, aku check out profile orang lain, comment gambar semua. Then baru teringat nak upload gambar. Upload lah, dapat comment. Hahaha yelah yelah nanti aku fowardkan ye? :) then dah pukul 1.30, kena pass kat akak aku. Duhh baru tengah seronok nak maen comment -.- aku sambung main msg lah. Hahaha kim, you ni kelakar lah :D

Then aku dah nak lena tu, dengar akak aku gelak. Aku pun  join tengok vid tu. HILARIOUS :P 8tv night flight punye hosts menari lagu Super Junior - Sorry Sorry. Lawak gila weh, pelik-pelik diorang menari. From part rap sampai habis tu paling tak tahan. Gila pun ada. At the end diorang baring, penat sangat menari macam orang gila. Yet, kelakar gila. Buat aku gelak je. Then dia ada comment music video Girls’ Generation – Chocolate Love. Dia comment, “they wear white outfits. Its beautiful. And more legs”. Hahaha lawak gila ;P Thanks to you 8tv, love you more :D tapi asal tak bagitahu nak buat program for Korean band? Ngehh I missed it -.-

Aku guling-guling lagi, dengar akak aku gelak lagi. Aku pun nak tengok jugak lah. Fans Korean band 2PM buat music video lagu again and again dekat bukit bintang. Haa okay lah, mesti dah lama berlatih. Yang tak tahan tu tengok tourist and other commoner gelak-gelak tengok diorang. But it was a nice effort, dia ada tulis nak send video tu kat 2PM. Then baca lah comment kat bawah tu. Mostly suka. Tapi ada jugak fan yang kutuk. Kata memalukanlah, kutuk orang dalam tu tak lawa n gemuk lah. But it was a comment, everything can be said there :D Truthfully, kitorang pun bahan jugak video tu. But bagus lah diorang berani, bangga jugak ada rakyat Malaysia macam ni :)

Then ada lah video ngek akak aku bukak. Kitorang gelak je, nasib baik mama tak dengar. Kalau tak habis kene sound :P

Aku texting, mengarut-ngarut sampai tertidur -.-

Bangun pagi, pukul 12pm. Haaa bagus tak aku ni? Hahaha :P rply msg semalam. Then guling-guling, bagun, mandi, etc. aku tengah buta ni. Spect aku cermin dia pecah, lenses aku tengah berendam. Turun, tak nampak apa-apa. Haaa aku nampak spect lama akak aku, power dia lebih kurang macam aku punya. Yeah old fashioned-spect.  Aku tengah separuh buta ni, pakai spect jelah. Yay dah nampak, buat kerja rumah, tolong mama. Then naik atas, msg and snapping dengan old-fashioned spect ni.




 Two of the captured pictures :P
*bibir aku kering teruk. Tak tahu nak buat apa dah -.-

Then bukak laptop, main game, dengar lagu. Im addicted to Miley Cyrus’s song, Goodbye. Heee :)

And tadi aku tengok music band. Tengok lah performance satu group ni, UKISS. OH MY GOD, hot gila dohh. Seriously, first time aku suka gila kat one korean band by just watching them once. Ahhh aku dah gila dah. Hahaha :D