Monday, December 7

7th December 2009

Hahahahahaha whole day ni aku jadi tak betul. Tak tahu kenapa, hyper semacam. Maybe because esok kene buat exam, so my brain, my emotions and my body nak relax je today. Haaa dia call aku today, so lagi lah happy :D And tadi boleh je aku lompat-lompat atas badan adik aku, buat shuffle lutut kan bontot dia. Then aku gelak-gelak macam orang gila. Even aku tak message sangat today, rasa happy gila dapat main-main dengan family. Yeah, FAMILY is the BEST :)