Saturday, January 30

SALLY :D

Today is 30th January 2010,
aku pun bangun pagi dan bersiap nak pergi birthday party Sally si cousin aku tu.
Like always, i wear my favourite Google's jeans and my black shirt.
Aku dah bersiap tu, tunggu time nak masuk kereta jea. 
Aku ingat semua dah siap dah, ada lagi yang tergegeh-gegeh tak siap lagi 
Okay, dah otw g Balakong tu, singgah Serdang jap.
Hamboi shopping pulakkk, 2 jam kat Serdang tu, 
sampai Che Ha aku call and bising-bising.
Haaaaaa okay sampai rumah dia.
Masuk jea, kena brainwashhh~
Haaa aku tak nak cerita apa yang di-brainwash-kan,
Now i have a new nickname, Maria-Ameinah-Rempit.
Next, my closet cousin Adhwa Najaa datang.
Then dia bagi aku satu bag, a present for my PMR. Thanks a lot yeahh :D
Then dah ada dia, ape lagi, membahan time. Hahahaha macam gila je kitorang bahan Naqib n Kamil. 
Then nak potong cake 28th January birthday girl ni. 
So nyanyi lah untuk Sally ni,
then mama aku potong cake pagar tu.
Aku dapat 5 pagar, haaa hebat tak?
Punya lah berusaha aku nak habiskan, banyak woo
Then kitorang pergi Mines,
hahahahaha aku and Sonia and Mael pergi arcade, Naqib and Adhwa and Sally pergi beli baju.
Aku maen game gendang tu, expert punye level. 
Sakit tangan woooooooooooooo.
Sonia hebat, dia menang 4 game lawan dgn aku. 
Hahahaha then menggila time otw balik rumah mak cik aku tu,
sampai ade orang tgk. Hehehe malu jeea :P
Okay, aku dah penat berceloteh.
HAPPY 14TH BIRTHDAY TO YOU SALLY :D