Sunday, February 14

Valentine's Day

jap jap, its suppose to be CRAZY DAY :P
yeah, today my family plan nak pergi Sungai Congkak.
okay lets start at the moment i wake up.
pukul 7.45, erghh sumpah rasa malas gila nak bangun n mandi.
dah lah my eye sakit because menangis kena paksa pindah sekolah.

okay dah pakai jeans and baju dah, 
akak aku cakap, "maria nak mandi pakai jeans ke?"
okay tukar lah bajuu, pakai track and black shirt.
them make-up kejap, *cehh dah rushing camtu sempat aku touch-up :P

okay masuk kereta, jalan.
like always, PENING lahh.
aku nak kurangkan pening, aku dgr lagu kuat2.
sampai ternyanyi2, akak aku sampai tarik rambut aku because nyanyi bising sangat. hahaha :P

that time tengah sedap layan lagu CN Blue - Im A Loner,
someone hantar msg. okay msg lah kejap. and he confess me something.
erghhhh its hard to believe, but aku layan je lah because mood merepek aku tgh baik gila that time :P

then i got a Valentine message from yasmin. macam best pulak, aku forward lah to 30 friends. *by now i got 25 replies :D

sampai lah Sungai Congkak, cari lah Che Ha and others.
bla bla bla jumpa jugakk. aku sempat beli ice-cream cone seringgit tu.
dah lama tak makan punya pasal, rasa sedap gila pulak :)
then jumpa lah diorang, setting tempat jap.

then TERJUN!
wahhh rasa sejuk gila. and and SAKIT.
yeah batu tajam-tajam n kesat-kesat kan.
time aku mandi, serious hantu gila aku take over badan aku.
kesian kat najaa n kamil, jadi mangsa aku. hahahahah :P
then bakar-bakar ayam n akan.
then aku jalan-jalan dgn najaa and sally, and captured 30 pictures, in 10 min.
hahaha some of them ;

        








time jalan-jalan tu, yang tak boleh bla nye ada orang siap bersyampu n mandi lagi. no wonder lah air kat bawah keruh jea, kerja kau rupanya wahai lelakis.

jalan-jalan, then balik kat picnic site lah, perut melapar balik. terjun sungai lagi, then makan, then terjun lagi. okay tukar baju. then like always, when kitorang duduk-duduk, aku kena jadi tempat bahan utama lah. yeah im the most gedik one, of course lah banyak cerita hot yang diorang nak bahan kan.
hahaha okay snapping lagi.

then balik time. packing semua. then aku tertidur sambil dgr lagu. 5 lagu maen, but aku tak dgr satu hapak sampai lagu mariah carey - bye-bye, tu pun time dah sampai depan rumah.

haha masuk rumah, naik bilik, tukar baju. bukak laptop, edit gambar.

then turun bawah, basuh barang-baring picnic tadi, then tengok so you think you can dance. hahaha mostly lawak. berbaloi aku tgk cerita tu, because aku tak dapat tgj 2 days and 1 night. erghh pergi giant punya pasal, tak dapat nak gelak macam gila.

okay balik rumah, bukak laptop, online and blogging until now. tadi dapat angpaw :)

haha if something nice happend tonight, i'll post it tomorrow yeah?
btw, have a happy 14th February :)

Friday, February 12

Maria O'sawan

Today is friday,
last day for all kawan-kawan yang nak pindah mrsm or teknik.
haaaa actually sedih, but today banyak benda jadi :P
pagi-pagi tuba, aku dah kena dah.
aku punya tudung buat hal,
then aku nak betulkan lah.
betul punya betul, tercabut.
shit gila, aku punya lah kelam+kabut nak pasang balik.
nasib baik tade orang nampak.
lepas tu ape lagi, gelak gila-gila lah aku.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
then sape ntah jerit, "tu haa maria o'sawan"
haha next aku nak send lab report chemistry aku, salah lah pulak.
sampai kat luar lab aku menulis. punya lah menulis, aku fed-up, aku buang. 
then pandang atas, hee nampak Mr.Q :) 
aku buat muka merungut lah,
then naik kelas betulkan semua. sampai time math pun aku ignore ape cikgu cakap. then ada orang kata lab report biology kena hantar jugak.
erghh lalu aku meminta kebenaran untuk ke bilik guru untuk menghantar lab report physics and curi lab report biology someone. and mangsanya Baki :P
okay naik atas, buat lab report sampai nak mati tangan aku.
then recess. erghh aku teruskan kerja, smapai pengawas datang halau.
aku nak je jerit, "aku tiga hari tade kat sekolah, nak marah-marah aku pahal GILA?" then turun kantin, cari meja bersih, tulis lah.
yahhh nak habis dah. then time bi, lukis-lukis test tube.
haaa at last, SIAP! :D
then then belajar bi. haaa dah habis belajar n the bells rang.
aku menconteng baju prs akmal, for his kenangan lah :D
then ......................... * malas nak cerita
then dah habis jaga kiosk, time tuh hujan tak nak lebat lagi.
nak tak nak, aku redah jugak hujan tu, nak jumpa dgn Dhiya. yeah its her last day, of course aku nak jumpa dia. aku lari lari lari, but tak sempat jugak.
erghhh sedih gilaaaaa~ -_____________________-
but aku dah penat sangat, tak boleh nak nangis dah.
pergu rumah sera, menggila jap.
then pegi smkss tunggu bas. sampai rumah, ETC.

Monday, February 1

SHITT

Okay aku terbangun pukul 2 am tadi, tengah seronok message, tertidur pulak.
Then like always, naik bas-kacau-aidil, datang-sekolah-kacau-baki.
Erghh kedut gila time nak terjatuh kat assembly area tu,
Then ape lagi, kena bahan lahh. Gelak tak habis diorang :D
Okay belajar, then terTIDUR. Kena bahan aku buat sungai. 
Hasem punya Akmal, setitik pun tak keluar weh, GILA
Then pergi rumah Sera, tuka baju semua. Then teman Hazirah balik skolah.
Then that shit-bastard-shameless-freak-wicked guy makes my friend cry.
If aku jumpa kau lagi wahai pendatang, habis aku sula kau wehh, 
SHITTY BIATCH.
Next, latihan rumah sukan Zuhal.
Aku try lompat tinggi, and i hurt my back, my ankle n my butt sakit sikit.
Hahahaha orang tak pandai lompat kan, menggila nak melompat jugak :P
Then, ada pulak perasaan tade confident nak jalan kat Serdang ni.
Erghh im just afraid nanti aku kena macam Hazirah tu, pray for me that i wont face it tau :D
Balik rumah, ada orang ajak dating. 
Hahaha gila, dah ada gf nak date dgn i pulak. 
Hahahaha and i know you maen2 lah :P
**aku tak dapat mrsm, bad news.
**kawan-kawan gila aku semua nak pindah, bad news.
**akak aku suruh pindah sekolah, bad news lagi.
-______________________________________________-