Friday, February 12

Maria O'sawan

Today is friday,
last day for all kawan-kawan yang nak pindah mrsm or teknik.
haaaa actually sedih, but today banyak benda jadi :P
pagi-pagi tuba, aku dah kena dah.
aku punya tudung buat hal,
then aku nak betulkan lah.
betul punya betul, tercabut.
shit gila, aku punya lah kelam+kabut nak pasang balik.
nasib baik tade orang nampak.
lepas tu ape lagi, gelak gila-gila lah aku.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
then sape ntah jerit, "tu haa maria o'sawan"
haha next aku nak send lab report chemistry aku, salah lah pulak.
sampai kat luar lab aku menulis. punya lah menulis, aku fed-up, aku buang. 
then pandang atas, hee nampak Mr.Q :) 
aku buat muka merungut lah,
then naik kelas betulkan semua. sampai time math pun aku ignore ape cikgu cakap. then ada orang kata lab report biology kena hantar jugak.
erghh lalu aku meminta kebenaran untuk ke bilik guru untuk menghantar lab report physics and curi lab report biology someone. and mangsanya Baki :P
okay naik atas, buat lab report sampai nak mati tangan aku.
then recess. erghh aku teruskan kerja, smapai pengawas datang halau.
aku nak je jerit, "aku tiga hari tade kat sekolah, nak marah-marah aku pahal GILA?" then turun kantin, cari meja bersih, tulis lah.
yahhh nak habis dah. then time bi, lukis-lukis test tube.
haaa at last, SIAP! :D
then then belajar bi. haaa dah habis belajar n the bells rang.
aku menconteng baju prs akmal, for his kenangan lah :D
then ......................... * malas nak cerita
then dah habis jaga kiosk, time tuh hujan tak nak lebat lagi.
nak tak nak, aku redah jugak hujan tu, nak jumpa dgn Dhiya. yeah its her last day, of course aku nak jumpa dia. aku lari lari lari, but tak sempat jugak.
erghhh sedih gilaaaaa~ -_____________________-
but aku dah penat sangat, tak boleh nak nangis dah.
pergu rumah sera, menggila jap.
then pegi smkss tunggu bas. sampai rumah, ETC.