Monday, February 1

SHITT

Okay aku terbangun pukul 2 am tadi, tengah seronok message, tertidur pulak.
Then like always, naik bas-kacau-aidil, datang-sekolah-kacau-baki.
Erghh kedut gila time nak terjatuh kat assembly area tu,
Then ape lagi, kena bahan lahh. Gelak tak habis diorang :D
Okay belajar, then terTIDUR. Kena bahan aku buat sungai. 
Hasem punya Akmal, setitik pun tak keluar weh, GILA
Then pergi rumah Sera, tuka baju semua. Then teman Hazirah balik skolah.
Then that shit-bastard-shameless-freak-wicked guy makes my friend cry.
If aku jumpa kau lagi wahai pendatang, habis aku sula kau wehh, 
SHITTY BIATCH.
Next, latihan rumah sukan Zuhal.
Aku try lompat tinggi, and i hurt my back, my ankle n my butt sakit sikit.
Hahahaha orang tak pandai lompat kan, menggila nak melompat jugak :P
Then, ada pulak perasaan tade confident nak jalan kat Serdang ni.
Erghh im just afraid nanti aku kena macam Hazirah tu, pray for me that i wont face it tau :D
Balik rumah, ada orang ajak dating. 
Hahaha gila, dah ada gf nak date dgn i pulak. 
Hahahaha and i know you maen2 lah :P
**aku tak dapat mrsm, bad news.
**kawan-kawan gila aku semua nak pindah, bad news.
**akak aku suruh pindah sekolah, bad news lagi.
-______________________________________________-