Sunday, February 14

Valentine's Day

jap jap, its suppose to be CRAZY DAY :P
yeah, today my family plan nak pergi Sungai Congkak.
okay lets start at the moment i wake up.
pukul 7.45, erghh sumpah rasa malas gila nak bangun n mandi.
dah lah my eye sakit because menangis kena paksa pindah sekolah.

okay dah pakai jeans and baju dah, 
akak aku cakap, "maria nak mandi pakai jeans ke?"
okay tukar lah bajuu, pakai track and black shirt.
them make-up kejap, *cehh dah rushing camtu sempat aku touch-up :P

okay masuk kereta, jalan.
like always, PENING lahh.
aku nak kurangkan pening, aku dgr lagu kuat2.
sampai ternyanyi2, akak aku sampai tarik rambut aku because nyanyi bising sangat. hahaha :P

that time tengah sedap layan lagu CN Blue - Im A Loner,
someone hantar msg. okay msg lah kejap. and he confess me something.
erghhhh its hard to believe, but aku layan je lah because mood merepek aku tgh baik gila that time :P

then i got a Valentine message from yasmin. macam best pulak, aku forward lah to 30 friends. *by now i got 25 replies :D

sampai lah Sungai Congkak, cari lah Che Ha and others.
bla bla bla jumpa jugakk. aku sempat beli ice-cream cone seringgit tu.
dah lama tak makan punya pasal, rasa sedap gila pulak :)
then jumpa lah diorang, setting tempat jap.

then TERJUN!
wahhh rasa sejuk gila. and and SAKIT.
yeah batu tajam-tajam n kesat-kesat kan.
time aku mandi, serious hantu gila aku take over badan aku.
kesian kat najaa n kamil, jadi mangsa aku. hahahahah :P
then bakar-bakar ayam n akan.
then aku jalan-jalan dgn najaa and sally, and captured 30 pictures, in 10 min.
hahaha some of them ;

        








time jalan-jalan tu, yang tak boleh bla nye ada orang siap bersyampu n mandi lagi. no wonder lah air kat bawah keruh jea, kerja kau rupanya wahai lelakis.

jalan-jalan, then balik kat picnic site lah, perut melapar balik. terjun sungai lagi, then makan, then terjun lagi. okay tukar baju. then like always, when kitorang duduk-duduk, aku kena jadi tempat bahan utama lah. yeah im the most gedik one, of course lah banyak cerita hot yang diorang nak bahan kan.
hahaha okay snapping lagi.

then balik time. packing semua. then aku tertidur sambil dgr lagu. 5 lagu maen, but aku tak dgr satu hapak sampai lagu mariah carey - bye-bye, tu pun time dah sampai depan rumah.

haha masuk rumah, naik bilik, tukar baju. bukak laptop, edit gambar.

then turun bawah, basuh barang-baring picnic tadi, then tengok so you think you can dance. hahaha mostly lawak. berbaloi aku tgk cerita tu, because aku tak dapat tgj 2 days and 1 night. erghh pergi giant punya pasal, tak dapat nak gelak macam gila.

okay balik rumah, bukak laptop, online and blogging until now. tadi dapat angpaw :)

haha if something nice happend tonight, i'll post it tomorrow yeah?
btw, have a happy 14th February :)