Monday, June 28

Gunung Ledang 25th - 27th June 2010

1st day ;
Joyah-joyah gossip dalam bas from 12pm to 6pm. Then bersihkan diri solat semua. Malam tu menyirap siutt. Ada satu brain challenge bagi aku, nak create kumpulan lah enn. Diperli-perli kerana kami orang bandar. Aku rasa macam bodoh gilaa. 18 trials, baru dapat bahagi kumpulan. It takes 2 hour i think . 
Next, pegi dinner. Then create nama kumpulan and cheers, benda common enn. At first, nama yang dicadangkan adalah: Alpha Q, GLS, Gunung MakCik Kau. Punya lah kitorang merepek , at last nama The Blood Sucker yang dipilih . Our cheer sounds like this; 
"Blood Blood Blood, Ssssssuccker, BANYAK NYAMUK~"
Malam tu, all the groups lawan cheers. Group aku, Kumpulan 4, dapat masuk final both kategori Group and Couple. Because kesilapan kecik punya cenenot , both dapat 2nd place jaa. Dah habis kita tidurr. Haha


2nd day ;
Pagi-pagi semua dah kena leter, yelahh salah sapaa yang terhegeh-hegeh datang padang lambat 30 min? Kena buat starjump, senaman tak macam rupa punn. Then breakfast. Pack barang nak daki gunung. Dah kumpul semua, macam bodoh ada team members aku lari-lari. Menyirap akuu. Naik gunung, stay belakang nak tolong Eleena. Dia tak makan pagi, memang lah lemah. Haha dalam hutan tuu aku jejak kasih jap. Jangan tanya, aku tak nak bagitau pun. Haha the best part is  dah lembab sangat group depan, aku potong semua lovebirds yang date gedik-gedik tuu. Ada curam, aku SLIDE! Puas gilaa hati. Jalan laju sangat, belakang aku tade orang, thank god ada cina handsome sorang depan aku . Dia bawak lah aku sampai apa Gajah entah nama dia. 
Then MASAK! Yaww semua resepi aku. And the result is, BOLEH TAHAN LAA. Haha boleh tahan lah than tade langsung. Dah lah garam bagi ciput gula tade langsung. Cekodok yang aku buat sedap, tapi tak sempat goreng semua, at the end lalat hisap semua mixture tu, macam sial. Nasi buluh kami sedap, nasi periuk kami keras, scramble egg kami masin sikit, Sardin rasa muak because tambah telur. HAHA
Turun gunung, aku 2nd lead girl. Haha apa lagi sliding lah aku sampai tergolek-terpeluk semua ah. Shazwani kata aku mengong jatuh tak mengerang sakit tapi gelak jaa. Aku teringat kitorang almost sesat sebab si penunjuk arah Hanis ni, nasib baik aku selamatkan. Mulut Hanis bising tuu lawak gila vavi dohh dengar.
Sampai bawah tag barang, botol air aku hilang doo. Tade kena denda Rm10, aku pegi curi botol orang *jahat ennn. Haha okay doned, turun bawah balik khemah .
BILIK MANDI TADE AIR, WHAT THE HECK? Hahhh lalu aku mendaki semula ke bilik air atas. Kaki dah nak tercabut, time naik tu rasa macam mendaki lagi sekali. Aku mandi lama-lama, kesian gilaaa lah diorang, Then aku tertinggal getah rambut tersayang aku, padan muka lah. Then tunggu Hanis and Eleena kat luar. BANYAK NYAMOOKK kott. Hahh besar kecik tak yah cerita lah.
Dah tuu, snapping kat khemah . Haha sila lihat Facebook jika ingin tengok.
Nak dinner, SILA PANTUN! Haha pantun gila jaa, aku dah lupa amenda kitorang pantunkan. Then malam kebudayaan. Its a bit HAMBAR, but thanks to Kumpulan 1, aku takkan lupa persembahan korang. 5 star thumbs up babe , lawak gilaaa!
Then jejal kasih japp. Shit mann perut aku banyak angin mencirit jaa malam tuu. At the end, aku couple dgn Hanis for sesi jejak kasih. Dia bagi nasihat, aku mengadu jaa. Hahaha aku nasihat dia jangan maen dalam class tu jea kott. Haha then nyanyi lagu "masihkah kau ingat". Fasi suruh 3 kali nyanyi dgn gaya orang cacat, gaya meluat, gaya sedih. Menyampah aku tengok Hanis punya gaya meluat, tergelak aku tengok gaya cacat dia, gaya sedih jadi woo, dia nangis  then gelak, tak habis feel aku. Gaya aku? Mula sampai habis aku gelak, fasi siap marah. Hahah Hanis kau memang pelawak sejatii. Dah tu tidur, aku lena gilaa doh malam tu.


3rd day ;
bangun pagi, tak mandi dohh. Then jadi penyamun kampung pisang. Pakai tuala macam penyamun nak pergi atas gunung mandi sungai jaa. On the way tuu, kitorang jerit rukun negara, misi and visi sekolah, SAKAI GILAA. Sampai atas, snap jap. Then perempuan turun bawah balik. Lelaki tempat best gilaa tepi air terjun air sejuk laju, kitorang kat bawah air dah keruh, lembab, tak sejuk. hahh redha sajalah, kitorang main tolak-tolak. Aku naik atas Shazwani macam Queen woo, semua tak leh tumbangkan kitorang. Shaz kuat gilaa koit. Then kacau Eleena-si-tak-stabil, haha lawak gilaa dia terjerit-jerit.
Then gotong royong bersihkan campsite. before that fasi suruh habiskan pear. Aku makan 2 in 10 seconds, diorang kata aku gelojoh? hahaha lapar koitt :)
Dah bersihkan campsite, sambung mandi. Snap lagii. Then lunch. Fasi cakap pasal lembu lah, nasi lah, apalagintah, tapi lawak doeee. hahaha xDD
Then kumpul semua, majlis penutup.
Naik bas, byebye semua, sedih-sedih jap. Fasi tu best gila kott. Then bas tayang cerita PAPADOM. Aku tengok sikit, then lentok. Bangun dah sampai RnR. Shopping lah, jambu Ice-Kimo hentam semua. then aku nak carik Tomblerone tak jumpa, at least dapat Mars jaaa, okay lah tuu.
Sambung gossip sampai rumah mandi terus tidur tak unpack barang.


Keesokannya ponteng, WALAAA. Unpack barang. aku dapat buluh fasi bagii, bau busuk barabai. but thats the memoriess, i do cherish it :)

Thursday, June 24

Nur Fatin Afiqah Azmiruddin

Mari-mari kita cerita pasal budak baru S4BK ni . Haha SISS sila baca ini , Fatin amat merindui kamu semua . I heard dia nak datang SISS petang Jumaat nanti . Aku berharap sangat anda-anda happy kan lah dia yeaaa . Baki , aku dah tried to take care of your girlfriend (say no) by B2ST versi Maria Ozawa , aku tak bejayaaa =.,= HAHA Fatin stay sini eaa , jangan tinggalkan YHY kauu . Heeeee :)

@Zana Wang

Aku tiru kau yeayy ! Hahaha bodoh punya Maria dush dush . 
Ohh im soo touched dengan post yang kau baru tulis tu , 
ni buat aku nak rindu kau sampai mati ni =.,="
" you , appear just like a dream to me " 
Huahhh Nana aku takkan lupa apa yang kita repekkan . 
* dah lupa sikit-sikit tapi tak kesah ah . 
Aku sayang kau dengan penghangai tak sampai joyah kau tuu . 
Hahaha itu sajaa yang boleh aku coretkan . 
Nanti aku dah tak selalu online , 
if kau miss aku text ah , 
aku sentiasa ada credit :))
I miss Zana Bawang and the rest of SISS ;)

Tuesday, June 22

Missing Memories .

Tiba-tiba teringat last year kita bet about weather nama 'Abang Mohd Qayuum' betul-betul ada ke tak kat IC hang . Cek kalah , hahaha jakunn enn tak tahu pulak boleh ada gelaran 'abang' tuu kat dunia ni . So i lost , cek bagi Tomblerone . Entah apa sebab entah on the day cek bagi chocolate tu , both of us bad mood . Tak silap cek kita tak text since that day until this year . Cek rasa bersalah naaa =.,="


* asal aku berbahasa Penang ni ? 

I miss you ah , hehe xD

Monday, June 21

COMEBACK !

Macam biasa bangun pagi enn , today lain sikit aku bangun pukul 7 sampai sekolah tepat 1 minit sebelum pintunya ditutup . Haha bagus Maria , kau tak serik-serik en dulu dah kena tulis " saya tidak akan datang lewat ke sekolah " for 100 times . Lantak ah , pagi-pagi buta nama aku dan penari-penari Colours Of 1Malaysia yang lain kena panggil buat exam . I was like , " what the heck tak nak awal lagi kaa ? " 


Okay gerak lah Mathematics room , for the first time aku masuk situ . Walaweyy kau bilik memang tak nak lagi berhabuk . Haha okay its Bahasa Melayu Paper 1 . Aku agak gembira seat aku di bawah kipas dan aku berasa amat selesa sekali . Dan aku dapat soalan yang memboleh kan aku merepek , itu lagi bagus sampai rempit , seks semua aku masukkan . 


Haha dah habis exam gerak lah kelas . Sampai sana " what the heck apa bau mercun ni ? " * banyak pulak what the heck aku . haha * Then Arina bagi kertas kitorang . Guess what , i almost get PASSED in Additional Mathematics , which is 34 . Aku macam " Asal teruk nak mampus ni , target aku at least B , bukan 9G ! " Hahh another lantak lah , then Arina bagi paper Agama . Thank god dapat jugak A- , even bahagian tajwid aku hentam keparam pun betul jugak . Haha .


After recess aku dapat kejutan daripada Nur Fatin Afiqah Azmiruddin . Korang check out blog dia , sama jaa perasaannya :)


Next paper 2 Bahasa Melayu . Fakiuu ah aku dapat seat sebelah langsir batak berhabuk , dah ah panas . But thank god aku duduk sebelah Hanis , kami siap beborak pasal Fatin time blurr tak tahu tulis apa . Boleh kata aku buat teruk ah paper 2 ni . Aku siap awal , so hangout kejap kat depan bilik tu sampai pukul 1 .


Dah habis exam , nak ponteng asalnya , dah balik pukul 1.40 enn . But aku ingat amanat kawan-kawan aku jaga Fatin . Haha aku naik makmal Physic , yang lain pegi kantin . Kat lab tu Arina bagi kertas Bio and Physics . I was like " wahh hebat jugak Physic aku " but for Bio , " asal cikgu ni kejam sangat , punya panjang aku tulis semuanya salah " dah frust tuu Fatin ajak pergi hantar note to our class teacher . Aku bawak lah dia round school tu . Dia boleh kata " asal sekolah ni petak gila ? " haha semua orang cakap macam tu wehh .


Bla bla bla akhirnya balik . YEAYYY aku jumpa budak-budak aku . Fatin was like a silent person , aku merepek dengan budak-budak siap gelak macam gila , sampai boleh lupa aku tengah puasa . Dah penat tuu aku duduk dengan Fatin . Gentle boy Fatin banyak kali lalu pulak tuu , Fatin sukaa <3 


Tunggu bas , Fatin balik , aku pegi beli topup , hanpir tertinggal van , aku senyap dalam van penat puasa , balik rumah tidur .


Esok SISS datang debate ? WOW , im anticipating it :))

Sunday, June 20

Kawan .

Terima kasih SISS , kau bagi aku peluang jumpa 3IS 09 .
Terima kasih dslr Akmal , kau bagi aku tangkap banyak gambar selepas kemalangan camera tersayang aku .
Terima kasih McD , kau full of surprise :)
Terima kasih Mines , kau serupa macam McD xD
Terima kasih arcade , at last aku boleh main DTX Mania
Terima kasih Facbook , kau buat aku happy online sepanjang percutian kerana dapat merepek dan MAKE SOME LOVE with beberapa kawan yang amat baik sekali :)


Cukup kott penghargaan aku sepanjang aku bercuti ? xD

Australia VS Ghana

Results akhir , 1:1

Hahaha aku tengok from minit ke-70 until end jaa, before that menggila dan menghepek di Facebook . Game super laju kott time tu , bola gerak laju , player main laju , macam fast-forward . Haha cehh aku kan tak pernah tangok bola , jakunn jap . But , macam taik ah refree tu . Apa yang Ghana salah semua dia nampak , 20 min tu 3 yellow card dia layang kat 3 player Ghana . Yang si Australia tu pulak memang pelakun terbaik lah , korang dah salah korang buat macam korang betul . Refree pulak buat-buat tak nampak and percaya jaa . 

Bodoh ah , batak tak adil =.,=

Saturday, June 19

BAGUS . Thumbs Up !

Terima kasih Blogger kerana sediakan layout serupa gitu . Senang ah kerja aku nak tukar dan modify blog aku . Yeahh blog aku dah memuaskan hati aku , Im hella inspired by the background . Tengok gambar buku rasa nak baca buku banyak-banyak pulak . Hahaha poyoo =.,=

Hari-hari terakhir percutian pertengahan tahun

I got my mood to go to school back .
Thanks to all the super-gila junior-junior .
Naik sekolah nanti siap korang . Hahahaha
By the way , aku baru baca blog Dhiya .
Yeah aku takkan dapat happiness yang ada kat SISS tu lagi ,
but like Amal said , life must go on ;))

Wednesday, June 16

100th Day

Abang Mohd Qayyum , I Love You .

Saturday, June 12

FIFA World Cup 2010

Yeahhh aku berminat sangat nak blog pasal FIFA :)

This morning after I reload my top-up for my broadband, I saw Jen Yew’s status, it’s about world cup of course. I write there, “Brasil lah yang menang nanti . hahahahha ;D” then these budak-budak *ikhwan and azim* dan orang besar-besar *haziq and jen yew* gaduh lah. Tak nak main gilaa kitorang cakap. Next aku dengan asyiknya berperang, teringat ada kerja nak buat. Lalu aku tulis di status aku "OFF , pecah otak aku debate pasal bola korang . FIFA GO ! BRASIL GO ! :))" . okay perang lagi. haha.

Then aku log out lah. Lalu membuat keja seharian sebagai part-time maid di rumah ini sempena cuti pertengahan tahun. It’s fun but it’s quite annoying. Then at 5PM I watched my favourite Music Bank K-Chart. They all wear red, which is supporting their country’s team, Republic Of Korea. Oh my god meriah gilaa World Cup tahun ni. Music bank and the World Cup concert aired at the same time, aku and akak aku apa lagi, gaduh lah dengan abang aku. Siap buat deal if aku masakkan telur goreng yang abang aku kepingin sangat tu, bukak music bank and so on lah. Dah habis music bank, aku main lah badminton dgn adik aku. 1 hour kot. Apalagi, abang aku tengok lah concert World Cup tu. Aku bahan dia “dia tu nyanyi bahasa Africa , bangah faham kaa ? hahahaha” *selama ni dia dok bahan aku minat Korean songs but tak faham meaning*main badminton dgn adik aku dar best gilaa today, entah dari mana semangat datang, punya hebat aku main *kata adik aku* hahahaha actually im thinking of someone, tu yang buat hebat tu kott? *wink wink*

Malam pukul 9 lebih aku tengah lepak dalam bilik, dengar bunyi tv kuat gilaa suara orang sorak-sorak. Terus aku teringat today first match. Turun lah bawah, tengok match tu. Then my parents nak gerak balik kampong, salamsalam kisskiss hughug lah *ecehh ;D* Today’s match was Republic South Africa versus Mexico. Aku tak tahu entah apesal sokong South Africa *asalnya nak sokong Brasil xD* At first Africa macam lepuu jaa defence asyik kena rempuhh. Aku siap bet dengan Jen Yew. Hahaha bet top-up jaa, not too much right? Then Africa goal, aku separuh jerit koit. Hahaha first time ever aku jerit untuk goal *bangga bangga* then Mexico dapat catch-up, aku bengang. Biasalah tu opponent menang kita marah. Aku semangat gilaa nak tengok sampai habis, but fell asleep at 85th minutes of match. Tak nak macam siutt pulak lagi 5 min nak habis time tu lah nak lentoknyaa. Tu tak tambah masa kecederaan and so on. Huaaaaa -.,-

Itu lah pengalaman aku menonton World Cup buat pertama kalinya seumur hidup aku. Aku sudah mula meminati bola sepak, it’s a great turning point right? *tetiba teringat bola baling yang dah lama gilaa aku tak main pulak ;D*

Go FIFA, Go Brasil, YEAHH ! 


*Enjoy ;D*

Friday, June 4

-.,-

I just read this : http://ceritadhiya.blogspot.com/2010/05/france.html

I know that you all will be hanging out at Serdang McD today's evening. I would like to join too but, you know lah how was my mother is. I want to see you all, BADLY! Ama Dhiya Zera Sera Nina Sal Alynn Waney Zaf Anis Dilla Baki Nana Liyana Anis Surina dan geng lelaki, who else tertinggal? Semua aku rindu, nak jumpa sekor-sekor nak tatap muka sorang-sorang. Hahaha aku teringat pulak Ama cakap, "thats what life is". Okay aku ingat sampai mati tuhh. Baki, if aku pergi aku roger eaa.


Aku nak cakap ni kuat-kuat sampai semua dengar ke tak lantak lah,
I LOVE YOU ALL

Colours of 1Malaysia 2010

22nd May 2010, Saturday, Dataran Merdeka

 

 




 





It was Fabulous . * sorry aku copy paste gambar jaa . hahaha :D

YEAHH AT LAST !

Semalam secara tak rasminya kau dah jawab semua exam aku, but Bahasa Melayu tertinggal atas sebab bukan salah aku. So, today aku ponteng lah apa lagiii :D


Today memang kerja kau tengok tv lah, dah lama tak tengok koitt :D
I watched American Next Top Model Cycle 13, which their models are 5'7' shorter. Serious aku cakap memang best lah, who knew the shorts one will be the top one? So catch it babe.


Malam pula memang aku teramat excited sekali dapat online setelah 2 bulan tidak melayari internet.


For sure aku akan save gambar-gambar Colours of 1Malaysia dahulu, then approve reply upload apa yang patut lah.


Bila bukak Myspace, aku jumpa ni;



OH MY GOD Alynn comel gilaaa . yeahh aku dah jatuh hati dengan kau huahuahua :*

*aku tahu kau dah lama upload gambar ni , aku terlalu ketinggalan nak tengok hahahaha :D

Today was FABULOUS.
*terikut Kimora Lee Simmons pulaa :)

Today Was A Fairytale

Hahh even though I’ve transferred to Smk Seksyen 4 Bandar Kinrara, today aku join Gotong-Rooyong Perdana SMK Seri Indah hahahahahhh

Actually, aku nak jumpa kawan jaa. After I know that they also do the gotong-royong, apa lagi aku serang lah sekolah itu. Mula-mula takut lah nak masuk, dah aku pakai baju luar. Then ada lori bomba datang. Aku pelik lah. Dah penat menunggu kat bustop tu lepas lepak dgn Ayap, aku masuk sch jugak. Mula-mula nmpak Waney n Alynn dan bomba-bomba bersihkan longkang. Then Waney ajak berjalan-jalan. Yess, aku jumpa semua orang. Best friends, best teachers, scandals lama, ‘keluarga’ and pokok yang aku pernah rosakkan. Hahahaha. Khidmat aku disini, mengikis cat dan menyecat serta membanteras Aedes. Haha rindu pulak jadi Ridsect Rangers. Masa membunuh cacing yang disangka jentik-jentik, aku boleh pulak cakap bau serbuk tu macam ayam goreng McD. Seriously wehh. But it’s actually bau cikgu masak ayam kat canteen for those bomba betul tu. Diorang bukan maen bahan aku, aku tahu lah aku hantu ayam. Haha, then ada orang jerit “Maria O’sawan”. Baki koit, kaa Nana? Tak kesah lah, sumpah miss gila orang panggil aku camtu. Hehe. Then aku round-round and pusing-pusing sch. Teringat nostalgia lamaa. Ecehh. Haha then lunch. Borak-borak dengan cikgu jap time kawan aku yang lain agih makanan. Aku curik Peal Fresh Orange KRS, selamba jaa. Dah lah depan cikgu KRS. Hahahahh then Baki suap aku, huaa dah lama betul tak bermanja dgn kau anak Razali. Then aku suap semua orang. Hahahaha. Dah makan, tengok free show budak-budak maen hose bomba sampai sembur-sembur kat orang. Lawak gila ada yang tergolek-golek and basah-basah.

Then plan nak pegi McD, otw tu jelous japp tengok dua ekor ayam kat depan aku tu si Waney n Naqib tengah date. Haha dah repair jam kejap, gerak McD beli Sundae Cone. Dah lama wohh tak makan McD. Then hangout-hangout, ada budak kecik maen-maen kat entrance McD tu. Comel gilaa. Then Amal buat muka pelik makan fries time tangkap gamba. Tak nak maen lawak muka diaa. Hahaha then Zera jadi mangsa tarik tudung oleh Amal. Muka Zera macam separuh indon pun ada.

A moment later Busu Aries datang bersama Angah Amey. Diorang datang memang untuk merepek dohh, haha aku macam nak mati gelak kat McD tu.

Then aku gerak dgn Amal, nak teman dia melarikan diri dari Aries. Aku suruh adik ipar si Busu ni tunggu jap. Hahahh otw hantar dia balik rumah, banyak pulak kita mengutuk orang. Haha sampai rumah Amal, rest jap. Huaaa sejuk jugak badan lepas harung kepanasan dunia Serdang. Chat lah. Banyak btoi cerita keluar. Lawak gila lah dengar satu-satunya ex-classmate Cina aku kat SMK Seri Indah, Lee Lian kena langgar lari dengan sapoo ntah nama membe kitorang tu. Petang semalam diorang pegi KFC, terjumpa pulak si pelangar lari itu. Amal n Zera pun bahan orang yang langgar lari tu. Amal siap buat demo camne dia and Zera melakonkan semula accident tu kat depan KFC semata-mata nak membahan. Slow motion pulak diorang berlakun kat depan tu, dengan mulut n mata n mukanyaaa. Aku bayang sikit dah gelak mcm orang gila. Hahahh then cerita apa lagi ntah. Aku suruh Aries tunggu 10 min, dekat 30 min aku borak dengan Amal. Hahaha

Maka aku bergegaslah ke Mcd nak jumpa Busu. Lepak lah bersama mereka semua. Macam siott jaa borak pasal melacur. Haha seorang demi seorang pergi balik, tinggal lah aku Aries n Amey serta sapa lagi sorang lupa pulak nama. Aku tetiba tension, pasal pe ntah, aku rembat lah air. Kan semua cawan McD serupa jaaa, I thought tu air aku, dah sedut tu, rasa pelik gila tak macam rasa Coke. Aku muntah balik lah dlm bekas air tu *yeahh I know its looks like aku pengotor, but desperate kott. Aku tanya lah Aries ni air apa? Dia jawab tu tadi experiment Chemistry campuran Sundae + Coke + sos cili. Macam babi betol lah time tu. Dah habis berkumur, kitorang blah keluar McD. Aries n Amey nak balik, aku tade hala tuju ayah aku amek lambat lagi. Aku call Amal, thank god dia tak tidur lagi. After that aku says goodbye kat diorang. Aku rembat cap Aries, then gelakkan style rambut dia yang separuh botak tu. Then tinggalkan cap dia kat depan kedai grooming. Dah balik semua, aku pegi beli nasi ayam medan. Huahhh, mengidam sungguh aku.

Dah beli, gerak rumah Amal balik. Dah sampai tu, makan jap. Then bukak cerita lagi. Hahaha. Then ayah aku call dia kata dia dah nak sampai. Before aku balik, aku ada cakap kat Amal, “gila menyesal aku ikut cakap ayah aku pindah sch. Gila happy hidup dengan korang. Hahahh korang yang terbaik bebeh”

Dah jalan otw balik rumah, Amal msg aku tertinggal handsfree. Lalu patah lah balik. Amal sepah gila time bagi handsfee tu kat aku. Hahahh tape aku, ayah aku, akak aku jaa nampak

Petang tu msg dgn Aries n Amey. Amey cerita dia kecewa then dia pegi karoke. Si Busu ni pulak msg dgn aku guna no Amey. Lawak gilaa lah, sebijik mcm Adamaya kata Aries.

Malam tu pulak scandal mcm orang gila. Hahahhh

So memang best lah today, even though aku tak dapat jumpa Qayyum. But memang aku rindu gila lah kat Azra Nadilah Binti Razali Bin Baki. Haha Baki, aku pindah lah sini teman aku. Hahahh aku miss jugak kat Nana, Liyana, Anis, Zera, Sera, Amal, Waney, Alynn, Nina, Alia and semua lah senang ceita. Tak lupa juga kepada Fatin Afiqah, kau tak datang pulak today hadoihh. Thank you to all the people who makes me laugh and smile brightly today. I LOVE YOU ALL <3