Sunday, June 20

Australia VS Ghana

Results akhir , 1:1

Hahaha aku tengok from minit ke-70 until end jaa, before that menggila dan menghepek di Facebook . Game super laju kott time tu , bola gerak laju , player main laju , macam fast-forward . Haha cehh aku kan tak pernah tangok bola , jakunn jap . But , macam taik ah refree tu . Apa yang Ghana salah semua dia nampak , 20 min tu 3 yellow card dia layang kat 3 player Ghana . Yang si Australia tu pulak memang pelakun terbaik lah , korang dah salah korang buat macam korang betul . Refree pulak buat-buat tak nampak and percaya jaa . 

Bodoh ah , batak tak adil =.,=