Monday, June 21

COMEBACK !

Macam biasa bangun pagi enn , today lain sikit aku bangun pukul 7 sampai sekolah tepat 1 minit sebelum pintunya ditutup . Haha bagus Maria , kau tak serik-serik en dulu dah kena tulis " saya tidak akan datang lewat ke sekolah " for 100 times . Lantak ah , pagi-pagi buta nama aku dan penari-penari Colours Of 1Malaysia yang lain kena panggil buat exam . I was like , " what the heck tak nak awal lagi kaa ? " 


Okay gerak lah Mathematics room , for the first time aku masuk situ . Walaweyy kau bilik memang tak nak lagi berhabuk . Haha okay its Bahasa Melayu Paper 1 . Aku agak gembira seat aku di bawah kipas dan aku berasa amat selesa sekali . Dan aku dapat soalan yang memboleh kan aku merepek , itu lagi bagus sampai rempit , seks semua aku masukkan . 


Haha dah habis exam gerak lah kelas . Sampai sana " what the heck apa bau mercun ni ? " * banyak pulak what the heck aku . haha * Then Arina bagi kertas kitorang . Guess what , i almost get PASSED in Additional Mathematics , which is 34 . Aku macam " Asal teruk nak mampus ni , target aku at least B , bukan 9G ! " Hahh another lantak lah , then Arina bagi paper Agama . Thank god dapat jugak A- , even bahagian tajwid aku hentam keparam pun betul jugak . Haha .


After recess aku dapat kejutan daripada Nur Fatin Afiqah Azmiruddin . Korang check out blog dia , sama jaa perasaannya :)


Next paper 2 Bahasa Melayu . Fakiuu ah aku dapat seat sebelah langsir batak berhabuk , dah ah panas . But thank god aku duduk sebelah Hanis , kami siap beborak pasal Fatin time blurr tak tahu tulis apa . Boleh kata aku buat teruk ah paper 2 ni . Aku siap awal , so hangout kejap kat depan bilik tu sampai pukul 1 .


Dah habis exam , nak ponteng asalnya , dah balik pukul 1.40 enn . But aku ingat amanat kawan-kawan aku jaga Fatin . Haha aku naik makmal Physic , yang lain pegi kantin . Kat lab tu Arina bagi kertas Bio and Physics . I was like " wahh hebat jugak Physic aku " but for Bio , " asal cikgu ni kejam sangat , punya panjang aku tulis semuanya salah " dah frust tuu Fatin ajak pergi hantar note to our class teacher . Aku bawak lah dia round school tu . Dia boleh kata " asal sekolah ni petak gila ? " haha semua orang cakap macam tu wehh .


Bla bla bla akhirnya balik . YEAYYY aku jumpa budak-budak aku . Fatin was like a silent person , aku merepek dengan budak-budak siap gelak macam gila , sampai boleh lupa aku tengah puasa . Dah penat tuu aku duduk dengan Fatin . Gentle boy Fatin banyak kali lalu pulak tuu , Fatin sukaa <3 


Tunggu bas , Fatin balik , aku pegi beli topup , hanpir tertinggal van , aku senyap dalam van penat puasa , balik rumah tidur .


Esok SISS datang debate ? WOW , im anticipating it :))