Tuesday, June 22

Missing Memories .

Tiba-tiba teringat last year kita bet about weather nama 'Abang Mohd Qayuum' betul-betul ada ke tak kat IC hang . Cek kalah , hahaha jakunn enn tak tahu pulak boleh ada gelaran 'abang' tuu kat dunia ni . So i lost , cek bagi Tomblerone . Entah apa sebab entah on the day cek bagi chocolate tu , both of us bad mood . Tak silap cek kita tak text since that day until this year . Cek rasa bersalah naaa =.,="


* asal aku berbahasa Penang ni ? 

I miss you ah , hehe xD