Thursday, June 24

Nur Fatin Afiqah Azmiruddin

Mari-mari kita cerita pasal budak baru S4BK ni . Haha SISS sila baca ini , Fatin amat merindui kamu semua . I heard dia nak datang SISS petang Jumaat nanti . Aku berharap sangat anda-anda happy kan lah dia yeaaa . Baki , aku dah tried to take care of your girlfriend (say no) by B2ST versi Maria Ozawa , aku tak bejayaaa =.,= HAHA Fatin stay sini eaa , jangan tinggalkan YHY kauu . Heeeee :)