Friday, June 4

YEAHH AT LAST !

Semalam secara tak rasminya kau dah jawab semua exam aku, but Bahasa Melayu tertinggal atas sebab bukan salah aku. So, today aku ponteng lah apa lagiii :D


Today memang kerja kau tengok tv lah, dah lama tak tengok koitt :D
I watched American Next Top Model Cycle 13, which their models are 5'7' shorter. Serious aku cakap memang best lah, who knew the shorts one will be the top one? So catch it babe.


Malam pula memang aku teramat excited sekali dapat online setelah 2 bulan tidak melayari internet.


For sure aku akan save gambar-gambar Colours of 1Malaysia dahulu, then approve reply upload apa yang patut lah.


Bila bukak Myspace, aku jumpa ni;



OH MY GOD Alynn comel gilaaa . yeahh aku dah jatuh hati dengan kau huahuahua :*

*aku tahu kau dah lama upload gambar ni , aku terlalu ketinggalan nak tengok hahahaha :D

Today was FABULOUS.
*terikut Kimora Lee Simmons pulaa :)