Thursday, June 24

@Zana Wang

Aku tiru kau yeayy ! Hahaha bodoh punya Maria dush dush . 
Ohh im soo touched dengan post yang kau baru tulis tu , 
ni buat aku nak rindu kau sampai mati ni =.,="
" you , appear just like a dream to me " 
Huahhh Nana aku takkan lupa apa yang kita repekkan . 
* dah lupa sikit-sikit tapi tak kesah ah . 
Aku sayang kau dengan penghangai tak sampai joyah kau tuu . 
Hahaha itu sajaa yang boleh aku coretkan . 
Nanti aku dah tak selalu online , 
if kau miss aku text ah , 
aku sentiasa ada credit :))
I miss Zana Bawang and the rest of SISS ;)