Saturday, July 10

Bahagia .


Aku jumpa frozen milo dalam mug milo ni . Oleh kerana terlalu rindu makan milo beku , aku ambil sajalah . Lantak lah sapa punya . Cek mintak maaf dulu naa . Btw ini muka marah contact lens rosak , jadi kena pakai spect . Ayah nak lens baru , petang ni lepas ambil Sonia kat tuisyen beli tauu . Sayang ayah <3

Okay about tajuk diatas , 
I dreamed about you again Qayyum . Bulan ni sajaa dah berapa kali ehh ? Okay the dream is , you came to my house to introduce yourself to my family . My family greet you warmly . Then we go up to my room with my cousins and sister . We chat and play and laugh like hell , you put your arms around me . I felt so warm to be next to you , until i fell asleep . Lepas tuu aku bangun , aku bangun terus ke dunia nyata . Whats the ending of my dream ? Nak tahu dooo . Hahaha tape-tape , next time never die .

Esok aku pergi Cheer Competition dekat Stadium Putra Bukit Jalil . Weheeeee akhirnya ! :)