Saturday, July 3

Kerinduan .

Semalam gerak Serdang , sila lihat blog Nur Fatin Afiqah , aku tak boleh nak ulas dah because tak tahan gelak . haha . 


Remember when Sera ask , "Maria kau tak nak pindah balik SISS kee, tak rinduu ?"
And i answered , "Tak"

Siapa nak baca , baca lah tak larang punn . Actually , aku dah set dalam kepala hotak aku tak nak fikir pasal korang so that aku tak sedih . Until semalam , i completely dah boleh terima im not longer a SISSer . But what the heck , aku rasa menyesal pindah . Because of what ? Permata McD Serdang Nasi Ayam Tasik Rumah Amal and Sera , perempuan bernama Amal Sera Zera Anis Azra Anis Surina Salina Nina Nana Liyana Fatin . Deep in my heart says , " you have to accept it babe , YOU HAVE TO , YOU NEED TO , YOU MUST NOT REGRET THIS "

Okay aku dah menangis .


And baru tadi aku check out blog Nana , i found this 



okay aku kembali gelak dan tersengih-sengih .
haha shit mann , aku rindu perut Haziq .


Sera , jangan lupa simpan air oren tu , bagi semua rasa Isnin nanti . haha .


What ever it is , aku kena terima enn . Anyway , thanks to Hanis Eleena Shaz Arina Zulaika Fatin Aimi and so on kerana menceriakan hidup aku di S4BK .


* tadi shopping kat mines , aku macam nampak Mr. A , rupanya bukan . Shit mann , macam nak luluh jantung aku . Perlu kaa kau datang semula dalam hidup aku ?