Saturday, July 31

Ketandusan

Aku dah tade gambar baharu untuk dijadikan default picture in Facebook . Dalam fone dah belambak , thanks to Hanis and Eleena yang menjadi photographer . Tapi card reader rosak macam siutt jeaa . Nak pegi beli baru satu problem pulak . Doakan lah esok aku rajin keluar mencari card reader and tak terlebih rambang mata nak membeli baju jikalau aku nampak signboard SALE 70% 50% tu . Okay selamat malam , mimpi indah .

* i heard my friends pegi jambori SLAD 4 hari , baru balik hari ni . What the heck sumpah jelous gilaa . If aku tak pindah mesti aku one of them
-______________________________________-