Saturday, August 7

Aerobikthon 2010 .

Betul kah apa yang aku eja di atas ? Haha lantak lah . It was fabulous . Aku dah lepas rindu kat semua orang * not really . But kenapa hari koko past year tak semeriah macam this year ? Hahh but tak kesah lah , i've joined it , even not as the SISS student . But tak sempat nak tengok price-giving ceremony a.k.a acara menjerit kegembiraan kerana kemenangan , ayah n akak aku ambil awal sangat nak pegi Mid Valley .
Today i watched The Last Airbender 3D
* 3D lah sangat , just masa mula-mula and sub dia yang rasa boleh dipegang-pegang from the start until the end .
He snapped 2 of my pictures today . AWWW <3
* currently hearing to Davichi - Make Time Stop . Ironi nyaaaa -___________-