Thursday, August 26

Mercun

Agaknya tahun ni bulan Ramadhan aku doomed kot. Past weeks tak banyak bunyi mercunan yang hinggap di telinga aku.This week, hari-hari akan ada letupan mercun semasa atau selepas rehat form 2 dan 3. Macam hapee dah, kau ingat sekolah ni sarkas main mercun kah? Bising lah, faham tak BISING? Kot yee pun nak cabar si Murugama tu, jangan lah libatkan telinga orang lain. Today sekolah esok cuti, hari ini 3 kali mercun berapi. *Pantun tak jadi. Its not cool lah, not at all. Okay lah Puan Murugama, semoga berjaya mencari si pemain mercun itu. Aku berharap sangat nak belajar dengan tenang. *Bukan kau ke yang paling bising time belajar, wahai Maria? Hahaha