Monday, August 23

Pissed .

Start from after bergelak semahunyaa dalam kelas agama, aku mencarut semahunya selepas mengetahui kenyataan itu. Hancur musnah harapan aku nak puasa penuh which is maybe impossible. Remember our promise tak nak mencarut time puasa? Things change, hari ini mulut aku amat ringan sekali mengeluarkan carutan. Maybe sebab buku 'Gone' by Lisa Gardner pun banyak carutannya, maka aku terpengaruh? Okay alasan tak masuk dek akal manusia. Esok dan seterusnya aku tak nak mencarut seteruk ni dahhh, amin.

P/S : Nana, aku selalu inginkan kau duduk sekelas dengan aku lagi. Takpe lah, hidup bukan berjalan seperti apa yang kita inginkan. I miss you babe! Saranghaeeee "I want nobody, nobody but you~" HAHA xD