Friday, September 3

Raya .

Errr this year's raya would be different from the past years. Selalunya pada cuti sebelum raya, SISS akan buat macam slot memberi ucapan Selamat Hari Raya and so on and got the duit raya. I do i every year! Di S4BK pula, tiada tiada TIADA! Err tak dapat nak bahan orang yang memberi ucapan yoww. Last year paling lawak kot dengar Indian tu bagi ucapan. Dah lah dia tu pemalu, lawak gilaa. Hahaha never mind. I must get used of this kind of things. Even aku ni budak baru 6 bulan masuk S4BK, i got several Raya Cards. Hahaha thanks to all the wishes yang tak boleh blah lagi lawak dan sebagainya. Hahaha heyy bibir aku ni mahal kan, Hanis Eleena Zulaika Arina Atiqah and Luqman? Err aku tak sempat nak wish selamat hari raya kat semua orang, especially Syamil Lufti yang nak pindah Sarawak and today is his last day here. Haha nak buat macam mana. Okay semua,
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin ♥