Saturday, October 30

30102010

The damn day ever. Shit.

Friday, October 29

Another Phase Of Life.

Ewahh tajuk tak tahan. Err currently i've completed 90% of my final examination. Grr tak pernah aku rasa gelabah gementar dan seterusnya seumur hidup hanya kerana exam. Haaa itu pasti terjadi jika kita bermain dan tidak menumpukan perhatian semasa guru sedang mengajar. Yeah i know now i sound like a nanny yang sedang berleter. Ini adalah pengajaran yang saya dapat selepas text Eleena semalam semasa study Chemistry yang tak masuk kepala. Okay lets talk about future, yeah about next week Tuesday of course, the day where the torture ends. Rabu sekolah tapi plan nak buat cuti sendiri kerana Khamis dan seterusnya cuti Deepavali. Speaking about Deepavali, tadi after exam Chemistry aku nampak girls pakai Sari. Wth cantik woo, rasa nak beli satu weee. Lepas tu pakai masa 1st day Syawal next year hahahaha okay stop crapping. Wtv it is, nanti lepas exam mesti rasa nak enjoy enn. Tapi bila fikir balik aku study mcm oraang gila before exam, dgn tak master all the subjects, boleh pulak aku nak enjoy dengan senang hati. Grrr entahlaaaaahhh maybe I'll start studying on December. Haaa aku memang pandai plan jadual lepas tu memang liat nak ikut. Maklumlah 16 kan remaja, masih fantastic fantastic elastic elastic ring ding dong ring ding dong xD

Ps: Aku dah tengok cerita My Girlfriend Is A Gumiho sampai habis, the ending was soo sweeeett! xD

Wednesday, October 27

Strong Heart.

Biasalah tu manusia tahu sedih gembira dan sebagainya. Kadang-kadang perasaan sedih itu datang entah dari mana seterusnya mengganggu kerja seharian kita. Dah aku rasa aku perlu berhenti menggunakan ayat baku ini. Hahahah briefly, susah lah enn bila kita ni tiba-tiba emotional. Aku memang malas nak layan perasaan diri yang emotional entah kemana, tapi nak buat macam mana kan, manusia kena ada perasaan, binatang pun ada what. Tak ada perasaan maknanya kita apa? Hahahaha okay whatever it is, aku semestinya akan pendam segala. I'll forget all of it after i wach variety shows, so dont stop me from watching 391 and 393! Hahaha smile even deep inside you're not, the world might smile because of you smile! Haaaaaaaaaaaaaa

Mama aku dah tak bagi follow up cerita My Girlfriend Is A Gumiho ngehhh. Tak kesah lah, Fairy Tail wajib tonton! *Ohh i sound like an otaku, wth =.,='

Thursday, October 14

When your minds made up.

Im in Final-exam mood. Hahah semestinya belum habis study. Aku pun tak faham bagaimana aku masih boleh mengahadap laptop dan online. Yesterday aku tak pergi sekolah. Maybe harini aku nak pergi kot, takkan aku nak ponteng satu minggu hahahaha. Tadi aku buat photoshoot sendiri. Nak tengok? Sila ke Facebook saya. Orang tension begitulah muka dia hahaha. Its a compliment though, gambar macam cover vampire romance. Okay signing off, aku dah lepaskan rindu kat Alynn hahahah xD

P.S: Not in the mood to type full English or full Malay, sorry :)

Wednesday, October 6

Wishlist.

My Girlfriend Is Gumiho


Aku nak tengok cerita ni sampai habis. Nak tengok Lee Seung Gi, lepas tu nak tengok lelaki kat atas ni haa 


P.S: While fooling around at people's Facebook, guess what i found your VERY CUTE picture at your friend's Raya's Album. Sorry i saved it without your permission, but you say you don't mind Qayyum 

Twitter.

Im out from Blogger, lets TWEEEEETTT 

Tuesday, October 5

Loves,

Maaf kerana sudah terlalu lama aku tidak meng-update blog. Hal ini demikian kerana mood saya yang amat malas sekali. Tambahan pula incoming final exam amat membebankan diri hanya kerana saya ingin mengekalkan reputasi. *tak faham jangan tanya whats im freaking about. Sepanjang bulan September, banyak kenangan manis tapi tak lah manis sangat berlaku. Malangnya aku tak dapat nak baling tepung kat Baki kerana hujan, tetapi aku sudah melepaskan rindu aku walaupun agak sekejap dan dia membelanja Mc Chicken yang dah lama aku tak lantak hahahah terima kasihhh. Huaaa i missing everybody in SISS, including him of course. Whatever it is, please root me up on my studies yeah? :D
P.S : new Yahoo Messenger ID - sheisthehappymaria2 ;)