Friday, October 29

Another Phase Of Life.

Ewahh tajuk tak tahan. Err currently i've completed 90% of my final examination. Grr tak pernah aku rasa gelabah gementar dan seterusnya seumur hidup hanya kerana exam. Haaa itu pasti terjadi jika kita bermain dan tidak menumpukan perhatian semasa guru sedang mengajar. Yeah i know now i sound like a nanny yang sedang berleter. Ini adalah pengajaran yang saya dapat selepas text Eleena semalam semasa study Chemistry yang tak masuk kepala. Okay lets talk about future, yeah about next week Tuesday of course, the day where the torture ends. Rabu sekolah tapi plan nak buat cuti sendiri kerana Khamis dan seterusnya cuti Deepavali. Speaking about Deepavali, tadi after exam Chemistry aku nampak girls pakai Sari. Wth cantik woo, rasa nak beli satu weee. Lepas tu pakai masa 1st day Syawal next year hahahaha okay stop crapping. Wtv it is, nanti lepas exam mesti rasa nak enjoy enn. Tapi bila fikir balik aku study mcm oraang gila before exam, dgn tak master all the subjects, boleh pulak aku nak enjoy dengan senang hati. Grrr entahlaaaaahhh maybe I'll start studying on December. Haaa aku memang pandai plan jadual lepas tu memang liat nak ikut. Maklumlah 16 kan remaja, masih fantastic fantastic elastic elastic ring ding dong ring ding dong xD

Ps: Aku dah tengok cerita My Girlfriend Is A Gumiho sampai habis, the ending was soo sweeeett! xD