Tuesday, October 5

Loves,

Maaf kerana sudah terlalu lama aku tidak meng-update blog. Hal ini demikian kerana mood saya yang amat malas sekali. Tambahan pula incoming final exam amat membebankan diri hanya kerana saya ingin mengekalkan reputasi. *tak faham jangan tanya whats im freaking about. Sepanjang bulan September, banyak kenangan manis tapi tak lah manis sangat berlaku. Malangnya aku tak dapat nak baling tepung kat Baki kerana hujan, tetapi aku sudah melepaskan rindu aku walaupun agak sekejap dan dia membelanja Mc Chicken yang dah lama aku tak lantak hahahah terima kasihhh. Huaaa i missing everybody in SISS, including him of course. Whatever it is, please root me up on my studies yeah? :D
P.S : new Yahoo Messenger ID - sheisthehappymaria2 ;)