Wednesday, October 27

Strong Heart.

Biasalah tu manusia tahu sedih gembira dan sebagainya. Kadang-kadang perasaan sedih itu datang entah dari mana seterusnya mengganggu kerja seharian kita. Dah aku rasa aku perlu berhenti menggunakan ayat baku ini. Hahahah briefly, susah lah enn bila kita ni tiba-tiba emotional. Aku memang malas nak layan perasaan diri yang emotional entah kemana, tapi nak buat macam mana kan, manusia kena ada perasaan, binatang pun ada what. Tak ada perasaan maknanya kita apa? Hahahaha okay whatever it is, aku semestinya akan pendam segala. I'll forget all of it after i wach variety shows, so dont stop me from watching 391 and 393! Hahaha smile even deep inside you're not, the world might smile because of you smile! Haaaaaaaaaaaaaa

Mama aku dah tak bagi follow up cerita My Girlfriend Is A Gumiho ngehhh. Tak kesah lah, Fairy Tail wajib tonton! *Ohh i sound like an otaku, wth =.,='