Monday, January 3

Untitled.

1st day of schooling, was not soo bad, thanks to my bestiesss. It rains today, that pissed me. Habis hitam legam kasut aku. Ohh it was my very first time going to S4BK for the first day of schooling, and guess what its way too different from SISS. Jyeahh my 2010 1st day schooling at SISS was naik bas pukul 6.30, dapat seat pakai earphone pasang lagu 2PM's Heartbeat kuat-kuat sampai tertidur then terbangun bila instinct suruh bangun. Turun je from bas yang cantik yang nyaman lagi selesa iaitu Bas Evi Perdana yang dipandu oleh Pak Cik Harun hensem, i'll make my moves to Seven Eleven yang berdekatan untuk membeli roti RM1 yang bentuk macam bunga tuu then jalan kaki balik sekolah *lepas turun bas baru perasan Cik Fatin Afiqah kita tak naik bas rupanya. Masuk je entrance terus pegi depan permata salam-salam main-main gelak-gelak. Around 7.15 gerak kat assembly area, nampak jee Baki or Nana i'll turn wild hahaha. Then i'll search si dia and cuci mata hahaha that was soo last year.
Okay sajee jee mengada nak tulis my past times kat sini, tadi lagu 'My Precious' nyanyian Jang Keun Suk from Mary Stayed Out All Night OST berdendang, maka hati aku terasa sadis dan aku pegi checkout post lama, jyeahh nak embrace memories konon hahaha. I miss how i used to be, im a very loud girl with sense of humor, very heartless, tak ambil kisah bout what haters say, never ever regret, happy go lucky and so on *tak nak puji diri lebih-lebih hahaha. But seriously i've became a serious girl, and lacking sense of humor which teenager says boring. Nomuuu appaaa, i mean it really hurts =.='
P.S: I miss him and miss him and its complicated.
Chopp, orang first day happy, aku terbalik pulak hahahahahaaaaa esok dah plan nak study group subject Physics form 4. Doakan aku, HWAITING!